OVER MIJ

Open en Luchtig, Intens en Grondig

Ik ben een open persoon, houd van luchtige momenten, EN houd enorm van diepgaande gesprekken. Als het om mijn passies en overtuigingen gaat, ben ik intens en grondig. Ik geloof dat geen droom te groot is en ben onverdraagzaam voor het idee van onmogelijkheden.

Verandering Brengen

Mijn missie is om positieve verandering te brengen in het leven van mensen. Van het overwinnen van angsten tot het omarmen van overvloed. Van het loslaten van schuldgevoelens tot het streven naar gerechtigheid.


Liefde voor de Natuur en oude wijsheden

De natuur is mijn toevluchtsoord. Ze oordeelt niet en brengt rust in mijn ziel. Ik koester ook oude wijsheden en put daar kracht uit.

Passie voor Arabisch/Turkse Cultuur

Mijn hart gaat sneller kloppen van Arabische en Turkse muziek, dans, eten en cultuur. Het zet vuur aan en brengt me dichter bij de diversiteit en rijkdom van onze wereld.

Een Beetje Anders ("") :)

Soms noemen mensen me excentriek omdat ik vroeger als een boomknuffelaar bekend stond ;-). Ik heb een zwakte voor lange douches, waar ik onverwachte inzichten krijg. En als het gaat om vallende sterren, bijzondere manen of planeten, of een overheerlijk mergpijpje uit Dwingeloo, kun je me midden in de nacht wakker maken.


De Liefde voor de Natuur en het Universum

Roofvogels zijn voor mij een teken van vrijheid en kracht. Mijn sterrenbeeld is Waterman, en ik voel me vereerd om op deze planeet te zijn. Ik ben moeder van twee fantastische dochters en woon in het prachtige, bewuste en natuurrijke Hellevoetsluis, Voorne aan Zee. En het beste van alles, ik deel mijn leven met de liefde van mijn leven.


Gewijd aan Persoonlijke Ontwikkeling

Al vele jaren ben ik toegewijd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb talloze trainingen en cursussen gevolgd om te groeien en te evolueren.

Ik kijk ernaar uit om jou beter te leren kennen en samen op een pad van bewustwording en transformatie te gaan.