MAHATMA HEALINGOver Mahatma Healing

Mahatma Healing is een van mijn passie en specialiteiten. Als getrainde Mahatma-healer richt ik me op het harmoniseren en balanceren van jouw energetische systeem. Deze healingmethode is gericht op het opheffen van emotionele blokkades, het herstellen van de algehele energetische balans en het bevorderen van genezing op fysiek niveau.


De Kracht van Mahatma Energie

De Mahatma energie is voor mij een bron van zuiverheid en transformatie. Het is de hoogste ongeprogrammeerde energiebron, die het volledige spectrum van kleuren en stralen omvat die verbonden zijn met de goddelijke bron. Het is de energie van het Gouden Tijdperk en staat klaar om ons terug te brengen naar onze goddelijke essentie.


Healing in Overeenstemming met Jouw Hogere Zelf

Tijdens een Mahatma Healing-sessie stem ik af op jouw hogere zelf. Dit zorgt ervoor dat de healing altijd in overeenstemming is met wat jij op dat moment nodig hebt. Jouw hogere zelf is wijs en staat los van het ego, waardoor de behandeling precies is afgestemd op jouw unieke behoeften.

Jouw Mahatma Healing Ervaring

Wanneer je bij mij komt voor een Mahatma Healing-sessie, hoef je alleen maar comfortabel te liggen, volledig gekleed. Mensen ervaren vaak een diepe ontspanning en gronding tijdens en na de behandeling. Sommigen rapporteren zelfs het zien van prachtige kleuren en een hernieuwde energie.