ACCESS CONSCIOUSNESS


Mijn Reis met Access Consciousness

Mijn reis met Access Consciousness begon met de Access Foundation-cursus, die vier dagen lang een oogopener was. Het bood me verfrissing en empowerment op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Wat ik tijdens deze reis heb geleerd, neem ik mee in mijn coaching.


Access Bars - Ruimte en Ontspanning

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hoofd overvol zit, vastloopt in een eindeloze lus of belemmerd wordt door oude ideeën en patronen? Access Bars kan de oplossing zijn. Tijdens een sessie lig je ontspannen op mijn schapenkleedjes terwijl ik zachte aanrakingen toepas op 32 punten op je hoofd. Dit laat vastzittende ideeën los en creëert letterlijk ruimte in je hoofd. Veel mensen voelen zich na een behandeling gegrond en ontspannen, sommigen ervaren zelfs kleuren.

Access Lichaamsprocessen - Heling van Binnenuit

Ik bied ook specifieke Access lichaamsprocessen aan, waaronder MTVSS voor het immuunsysteem, Cellulair Geheugen voor het herstellen van lichamelijk trauma, en BMM om ons te ontdoen van gedrag dat we hebben gekopieerd, zoals dat van onze ouders.

Access Consciousness is een energetisch lichaamsproces dat iedereen kan helpen meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest te ervaren, wat vooral in onze drukke samenleving van onschatbare waarde is. Deze methode werkt met 32 drukpunten die energiebanen vormen rondom het hoofd, waar al onze ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties zijn opgeslagen. Door deze punten zachtjes aan te raken, ontlaad je oude blokkades en maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden in het leven.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze cellen van vorm veranderen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties, wat ongemak of ziekte kan veroorzaken. Access Bars helpt cellen hun natuurlijke bolvorm aan te nemen en brengt zo balans en heling.

Maak nu een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de wereld van Access Consciousness, waar we samen kunnen werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei.

Waarom Access Bars?

Heb je een overvol hoofd?
Loop je in een loop?
Loopt je creatie vast?
Zit je vast aan oude ideeen en patronen?


Access Bars geeft ruimte in je hoofd en laat vastgezette ideeen los.

Je ligt heerlijk ontspannen op m'n schapenkleedjes, met je kleren aan.
Ik schijn magische handen te hebben. Mensen voelen zich vaak gegrond en ontspannen na een behandeling. Sommige voelen letterlijk ruimte in hun hoofd komen. Sommige zien kleuren.

Wat is eigenlijk Acces Bars?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

What is Access Lichaamsprocessen?

- MTVSS - Immuunsysteembooster.
- Cellulair Geheugen - Lichamelijk trauma herstellen.
- BMM - ontdoen van waar we andermans gedrag kopiëren, bijv die van je ouders.