Welkom bij mijn Human Design praktijk!

Ik ben gespecialiseerd in het geven van persoonlijke Human Design readings. Human Design is een holistisch systeem dat inzicht biedt in de kwaliteiten en valkuilen van een persoon. Het is gebaseerd op principes zoals Westerse astrologie, het chakrasysteem,  Kabbalah, Chinese I Ching, genetica, biochemie, astronomie en kwantummechanica. Het geeft inzicht in jouw unieke persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levensdoel.

Wat houdt mini Human Design Reading in?
Wil je jezelf, of een ander, een fris klein cadeau geven? Wat wel echt enorme puzzelstukken kan laten klikken. Delen van jezelf herkent die weg leken of er niet mochten zijn. Wat jezelf kan bevestigen en toestemming kan geven?

- Spelen met energie, je lichaam en je blauwdruk, have fun!
- Leuk om te hebben. Om later nog eens naar te kijken.
- Om elke keer te verdiepen.
- Om je naasten, familie en vrienden mee te vergelijken en beter te zien en begrijpen. Maar uiteraard; vooral jezelf zien!

Hoe krijg je jouw Basis Human Design lezing?
Je ontvangt jouw persoonlijke Human Design lezing in PDF-formaat via e-mail. De basislezing is online beschikbaar en omvat een +/- 19 pagina's tellend PDF-document dat jouw Chart, Type, Strategie, Autoriteit & Profiel bevat, evenals informatie over jouw centra's en extra specifieke details over jouw belangrijkste 4 gates.

Onze lezing biedt een geweldige basis voor een beter begrip van jouw Human Design. Naast de lezing kunnen we een afspraak maken om jouw lezing verder toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. We bieden ook verdere coaching aan voor degenen die dat nodig hebben.


🌟Wist je dat jouw Human Design is gebaseerd op het tijdstip van je geboorte EN 88 dagen voor je geboorte? 🥰

Ontdek jouw unieke Design en verbeter jouw leven vandaag nog!


Waarom Human Design?

Als je jezelf beter wilt begrijpen en meer in contact wilt komen met jezelf, dan kan Human Design je hierbij helpen. Het geeft je inzicht in wie je bent als persoon en wat jouw specifieke behoeftes en kwaliteiten zijn, zodat je niet langer hoeft mee te gaan in wat de maatschappij van je verwacht. Met deze kennis kan je toestemming geven aan jezelf, dat wat je ziel al wist - jezelf zijn. Hierdoor kan je gedijen in plaats van overleven en hoef je niet langer te proberen aan verwachtingen te voldoen van anderen en jezelf.

Wat kan Human Design voor jou betekenen?
Met mijn persoonlijke readings kan ik je helpen om meer inzicht te krijgen in jouw unieke design en hoe je het beste kunt omgaan met bepaalde situaties en relaties. Hierbij kan ik bijvoorbeeld helpen met het begrijpen van jouw strategieën voor besluitvorming, jouw sterke punten en uitdagingen in relaties, werk en persoonlijke groei. Het kan je ook helpen om meer in contact te komen met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken die echt bij jou passen.

Hoe kan Human Design helpen bij relaties?
Relaties zijn ook een belangrijk aspect van ons leven en Human Design kan je niet alleen helpen om jezelf beter te begrijpen, maar het kan ook helpen om relaties met anderen beter te begrijpen. Door inzicht te krijgen in jouw en andermans design, kan je begrijpen waarom sommige relaties goed werken en waarom andere relaties meer uitdagingen met zich meebrengen. Dit kan van grote waarde zijn voor relaties met kinderen, partners, ouders en andere dierbaren.


Wat heb ik van je nodig om mijn reading te doen?

Voor mijn readings heb ik jouw geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Hiermee kan ik jouw persoonlijke design berekenen en kunnen we bespreken wat jouw design precies inhoudt en wat dat betekent voor jouw leven. Het is belangrijk dat je een open houding hebt en bereid bent om nieuwe inzichten te ontvangen. We gaan samen aan de slag om te kijken hoe jij het beste kan gedijen.

Ik gun jou ook een leven waarin je niet hoeft te overleven, maar kan gedijen.